Vægttab med nydelse!

Hvor mange af disse slankekure kender du? – eller du har måske ligefrem prøvet dem?

Stewardesse-kuren, Ægge-kuren, Citron-kuren, Hollywood-kuren, hvidvins-kuren, Ris-kuren, Nupo-kuren, Jakobsen-kuren, Dollars-kuren, Atkins-kuren, , porre-diæten eller de ’supereffektive’ udrensningskure med cayennepeber, limesaft og mildt afførende te et par gange om dagen?

Tabte du dig? JA og det var en hård proces!!! – så meget mere demotiverende er det også, når kiloene kommer snigende igen, ikk?

Vi må bare erkende, at det ikke virker med en fast rigid diætplan, tælle kalorier, veje præcis så meget mad op og kun spise det og det (og få dårlig samvittighed, når vi ikke overholder vores egne regler). Og hvorfor egentlig ikke?? – fordi vi heldigvis er moderne mennesker med et levende og spændende liv!

Gennem vores udvikling har vi mennesker fysisk skulle kæmpe for at få mad. Nu – nu er der mad overalt, vi kigger hen. Vi behøver ikke andet end at tage pungen op af lommen, så kan vi få mad!

Du skal altså bryde med de gamle vaner og omstille dig til nye! Du skal pludselig ikke skaffe mad, men lytte til din krop for tyde hvad den har brug for!

Du skal kigge ind i dig selv og spise med dine sanser. Du skal spise fordi du er sulten og ikke blot fordi det er en vane. Lyt og udnyt den naturlige sultregulator, som du og vi alle har.

Hvis du vil tabe dig, gælder det altså ikke om at overhøre din krops sultsignal eller afholde dig fra at spise det du synes er lækkert. Det handler om at spise med nydelse, at smage på det du spiser og at være nærværende mens du spiser. Du skal lære at lytte efter din krop, for den fortæller dig om du rent faktisk er mere sulten, eller om du bare spiser, fordi det smager godt!

Charlotte Skov, Sygeplejerske med speciale i overvægt, lærer dig på en lavpraktisk måde, om de mekanismer der ligger bag din måde at håndterer dine spisevaner på.

Hun viser hvordan du kommer i kontakt med dig selv og den indre naturlige regulering af sult- og mæthedsfornemmelse. Målet er at bryde nogle vaner, at spise mindre og nyde det, du spiser.

Læs mere om Charlotte og rejsen ’Hvis du tager dig selv alvorlig’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

The maximum upload file size: 256 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here