program apopleksi 2020

At rejse med apopleksi

‘Ramt af stroke
– få et pusterum i Sydfrankrig’

Rejseperiode:
kontakt os


Reservation efter først til mølle princippet. Max 20 personer

tekst hvid

Vi er ikke billigst – men vi er blandt de bedste!

Vi vil sætte dig i centrum. Her skal du forkæles så det kan mærkes. Derfor er vores rejser stort set også med alt inklusiv, fra transport henover udflugter til maden og vinen. Det eneste du selv skal betale, er hvis du vil på cafe, eller have en is .. etc.

Sclerose

Rejsen omfatter:

 • Flyrejse t/r København – Frankrig. Alle skatter og afgifter
 • 20 kg. indchecket bagage samt 10 kg håndbagage
 • Når du ankommer i Frankrig, står Cheri og tager imod dig og gruppen.
  Klar til at give jer en uforglemmelig uge.
 • Alle udflugter sker i vores egen bus, så vi kan holde pauser, når vi har behov for det.
 • Alle entréer til de steder vi skal besøge er selvfølgelig også med i prisen.
 • Syv overnatninger i hyggelige dobbeltværelser på det autentiske landsby hotel, Hotel Axat. (Tillæg for enkeltværelse)
 • Du kan få fat på os 24/7, hvis du eller din partner har brug for hjælp eller lægeassistance.
 • Syv herlige morgenbuffeter med god kaffe/te og nybagte croissants, brød, frugt, hjemmelavet marmelade, lokal honning mv.
 • Syv frokoster enten hjemmelavede lækre sandwich eller Gert’s udsøgte picnic. En dag spiser vi frokost på en lille Café i Quillan, hvor vi skal på marked
 • Syv aftenmåltider tilberedt med passion. Vores køkkenchef Gert tryller
  med potter og pander. Hver aften frembringer en lækker 3-retters menu med årstidens lokale råvarer og herlige egns specialiteter.
 • Alle aftensmåltider er inkl. god vin fra Languedoc-Roussillon. For ‘Lige børn leger bedst’ – det kræver nemlig sin vin at matche den lækre mad, så vi har fundet vine, der passer til netop dagens menu. Hver enkelt vin bliver indgående præsenteret og vi afslører, hvordan vi parre vin og mad.
 • Byen har sin egen kilde, med vand der kommer direkte ud af klippen, øst for byen. Det er herfra de lokale henter deres vand, og derfor de er så sunde og får så god en alderdom, påstår de! – Så selvfølgelig henter og serverer også vi byens kolde kildevand til alle aftenmåltider
 • I den ‘gamle telefonboks’ ved opholdsstuen, kan du lave dig en kop te eller
  kaffe lige når det passer dig, og hvor der altid er lidt sødt til kaffen.
 • Ved hjemrejsen, bliver I afhentet lige foran hotellet, og kørt til lufthavnen i bus.
  Der er hjælp til indtjekning ved afrejsen og vi arrangerer assistance, hvis du har behov for det.
 • Alle lokale by og hotel skatter samt gebyr til Rejsegarantifonden er selvfølgelig også inkluderet.

Ud over det du kan nyde på rejsen, er der også rare mennesker omkring dig.

 • Medhjælpende rejseleder Inga Østergaard, frivillig og ulønnet
 • Dansktalende turleder Cheri Rasmusson

Dog omfatter rejsen ikke:

Rejse- og afbestillingsforsikring. Det er forbi mange allerede har en årsrejse-og afbestillingforsikring hos eget forsikringsselskab.
Læs mere om rejseforsikring for mennesker med en kronisk sygdom. 

Vi bor i en lille og overskuelig fransk landsby

Rejser for mennesker ramt af kronisk sygdom

Her møder du det autentiske sydfranske. Languedoc er en perlerække af spektakulære udsigter, smukke borge, vinmarker, markeder og ikke mindst de lange lune sommeraftener, fyldt af duften fra de mange vilde blomster og krydderurter, og lyden af skovene og floden der bruser gennem byen. Blandet med et væld af fuglestemmer og cikadesang. Du kan se ørnene hænge oppe over borgenes forrevne tinder, og drømme dig tilbage til en anden tid, mens du sidder på en hyggelig cafe, med en god kold øl, et glas perlende vin, eller en kop god espresso.

Men du får også mulighed for at opleve den magiske kombination af at være i Frankrig, når du er uden for hotellet, mens du i næste øjeblik inde på hotellet, er der, hvor vi taler dansk, og kan vejlede og hjælpe dig på dit eget sprog. Vores danske værter har i over 15 år boet i Sydfrankrig det meste af året, og de kender hele området rigtig godt. Og de ved, at det er vigtigt, at alt foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Ingen stress, intet jag, det er dig, der for en gangs skyld bestemmer tempoet.

Hotellet

Hotel Axat er et lille familiedrevet hotel med få værelser. Vi bor småt men godt med plads til både dig og din partner. Alle værelserne har eget bad og toilet, og er rene og hyggelige med gode senge – med dyner eller den velkendte ’kuvert-opredning’ efter eget ønske.
Alle værelser er indrettet enkelt og individuelt.

Apopleksi - Rejser for mennesker ramt af sygdom

Vil du se tv, eller lytte til radio, så har vi en dejlig stor fælles stue, med sofaer, bøger etc. og med balkon ud til gaden hvor man kan se på bylivet.

Det er der, i stuen, at vi skaber rammen for fællesskab. Her kan vi mødes for at summe over dagens oplevelser og for at hygge om os selv.

Du får mulighed for at tale med andre i samme situation, i en god dialog præget af forståelse og nysgerrighed. Vi bor som de eneste på hotellet. Det at værterne taler godt fransk og dansk, giver en stor tryghed. Det vil være nemt at få fat i en læge, og forklarer hvad der er galt, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Hvis du har brug for at trække dig tilbage, er du velkommen til at smutte over i hotellets lille gårdhave.
Her kan du sidde ganske uforstyrret under den store parasol kun omgivet af smukke blomster.

Her smager du på Pyrenæerne!

Køkkenchefen Gert’s mad er et kapitel for sig selv. Han nyder at finde gode lokale råvarer, inspireret af sæsonen. Al maden er fransk, og du vil komme til at spise god, veltillavet mad.

Hver dag hentes nye varer, for i Sydfrankrig nøjes man ikke med det næstbedste, tomaterne og salaten smager bare bedre, når de er friskplukkede.

Vinen er et kapitel for sig selv, både Gert og Cheri interesserer sig for gode vine, og har godt kendskab til egnens gode vinbønder. Du vil også komme ud og se, hvor den vin du har drukket har groet. En helt særlig oplevelse.

Vi befinder os i en tidslomme, hvor du har retten til langsommelighed

Hver dag byder på nye fælles oplevelser. Har man lyst til en “afslapningsdag” i Axat — i stedet for at tage på udflugt – er det selvfølgelig også muligt.

kronisk sygdom

Det er dig der er i fokus! Vi er en lille gruppe og derfor kan vi være fleksible – det betyder fx, at kan du kun gå halvdelen af en planlagt tur, så bliver du hentet undervejs. Har du brug for en lur, har vi tæpper med i bussen og vi finder et dejligt sted, hvor du kan ligge i skyggen. Har du og din kære lyst til bare at holde i hånd og gå alene i den lille by, så er det det I gør.

Der er kun plads til 20 personer. Reservation efter først-til-mølle-princippet. Hvorfor hurtig tilmelding anbefales til blodprop@careinmind.dk

t

Når du er hos os, investerer du i dig selv og dit parforhold

Vi i CareInMind vægter kvalitet, omsorg og nærvær. Vi ved at du har brug for et pusterum, forkælelse og vished. Du er vores gæst, også om natten. Du kan altid få hjælp, hvis du får brug for det. Så til forskel fra de fleste andre rejser, kan du være tryg, med den sygdom du har, og din ledsager, skal ikke være bekymret.

Vi kan ikke drage fordel af ‘stordrift’ ligesom mange rejseselskaber med kæmpehoteller og voldsomme buffeter – men det vil vi heller ikke!

Vi vil det nære, det menneskelige, det rare. Du er ikke bare en kunde – du er unik, for du er dig. Du fortjener opmærksomhed og det kan du kun få når du rejser i en lille og eksklusiv gruppe, som vil hinanden. Derfor er vi aldrig over 10 par eller 20 personer.

Så tag med på rejsen, hvor du får alle udflugter, al maden du spiser og vinen du drikker til, overnatninger i gode senge, og ikke mindst en rejseleder der taler dansk, og som kender området, og dine behov.


 

Startdato Kontakt os for næste rejsedato
Mødested Københavns Lufthavn, Mulighed for assistance i lufthavnen
Lokalafdeling Alle
Deltagelse Mennesker ramt af stroke – både ramte og pårørende. Rejsen bliver gennemført ved min 18 deltagere.
Pris
11.450,00 kr. pr. pers i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse +1200,- kr. (begrænset antal enkeltværelser) I prisen er rejsen, ophold, udflugter, mad, drikke, guide mv.
Tilmelding blodprop@careinmind.dk eller til Chéri på tlf 5124 4124
Kørestol Nej – det gamle hotel har trapper og og andre spøjse krummelurer, ligesom terrænet, der omgiver os, vil være udfordrende for gangbesværede
Teleslynge Nej – vi er så lille en gruppe, at det ikke er nødvendigt

Læs mere om rejsen her

 

Vi glæder os til dig og dit selskab – A très bientôt !

Comments are closed.