cheri

Chéri Rasmusson er grundlægger af CareInMind. Ihærdig, ligetil, udadvendt og konstant på en mission for at give det enkelte menneske noget særligt. Synes mennesker er noget helt specielt, hver især smukt, interessant og helt sin egen.

MENNESKET CHÉRI

Jeg er en engageret bjergged med uendeligt mange jern i ilden. Vinden har blæst mig vidt omkring og mange eventyr har jeg været på!

Min grundlæggende tilgang til mennesker handler om at skabe og styrke relationer ved at give værdi til andre.

Igennem mine mange år i rejsebranchen og som ejer af et lille sydfransk hotel, har jeg udviklet en stærk mavefornemmelse for, hvad jeg kan gøre for andre. Jeg er fascineret over de mange muligheder livet rummer og jeg er ikke bange for at gribe dem.

Jeg kan sætte hak ved uddannelser som merkonom og kvalitetsauditor. Min største erfaring ligger dog inden for hjertesygdomme, hvor jeg er uddannet lægemiddelkonsulent og medikoteknikker. Jeg har arbejdet med hjertemedicin og devices i behandling med pacemaker, ICD og hjertesvigtsenheder (biventrikulær pacemaker). Jeg har en bred farmakologisk, psykologisk og medicoteknisk viden og forståelse. Jeg har mange års erfaring og baggrund fra både praktiserende læger, danske hospitaler samt medicinal- og medicoindustrien. Endelig har jeg undervist høj og lav i mangt og meget.

Den tætte kontakt med og omsorg for mennesker førte til, at jeg i 2007 stiftede CareInMind med fokus på, at sikre kvaliteten i behandlingen via bedre anvendelse af dokumenterede behandlingsmetoder samt målrettet udnyttelse af nye sundhedsteknologiske fremskridt. Jeg opsatte strategier og målsætninger for uddannelse af sundhedsfagligt personel og stod for koordinering og gennemførelse af relevante faglige kurser. Jeg har udviklet patientmateriale som støttende information til mennesker med udfordrende livsvilkår.

– Så sketer der noget nyt….

I 2009 vendte jeg verden på hovedet, da jeg blev beriget med et hotel i de sydfranske Pyrenæer.

CareInMind, blev ændret til et rejsebureau. CareInMind står for de rejser, hvor alle kan deltage også selvom man har særlige behov som følge af sygdom, handicap eller andre sociale behov.

TourCathare kom til! – Denne del af rejsebureauet håndlaver rejser for erhvervslivet – bestyrelser, afdelinger, foreninger og andre grupper, som ønsker en ramme for et seminar, et teambuildingsforløb eller en anden type ophold. Det er også TourCathare som arrangerer rejser for private grupper og foreninger rettet mod specielle aktiviteter.

Udover mine to hjertebørn TourCathare og CareInMind driver jeg altså også det lille Sydfranske hotel for foden af de imponerende Pyrenærer, sammen med min mand.

Som repræsentant for flere store internationale virksomheder og som eventyrjæger, har jeg rejst til mange forunderlige steder i verden. Det er blandt andet denne ydmyghed, lærdom og erfaring jeg bruger i hverdagen, hvor nøgleord som nærhed, tryghed og troværdighed ikke blot er ord, men vigtige leveregler og hvor kvalitet er en selvfølge.

Jeg elsker at undervise og holde foredrag. Jeg har nok at tale om og jeg videreformidler min viden på en måde, så det er til at forstå.

Som certificeret vandreguide tager jeg gæsterne med til underskønne udsigter, ligesom det er mig der levende og lidenskabeligt fortæller om områdets kultur, om en historie, som kun de færreste kender og om vinens forunderlige verden.

Derfor gør jeg en forskel!

”Mennesket er præget af lidenskab, engagement og oprigtighed
– derfor interesserer de mig” 

– Chéri Rasmusson

Comments are closed.