hvem

Gruppe af mennesker spiser sandwich i græsset med gule blomster. Bjergene ses i baggrunden

Rejser som har dig i centrum
– på dine præmisser

GGG

Vores gæster er en bred vifte af alle slags mennesker. Fælles er, at de vil røre ved verden og sætte nærvær, nu’et og fællesskabet i højsæde, i et tempo, hvor alle kan følge med.

Et liv med udfordringer behøver ikke være et dårligt liv – det er blot et anderledes liv!

Vi ved at mennesker er forskellige. Mens nogen ser sig selv i højt tempo med venner, familie og et stort engagement i det lokale foreningsliv, vil andre have behov for, at der bliver taget hensyn på enten den ene eller den anden måde. Det er her vi gør en forskel.

Gæsterne kan være enkeltpersoner eller par. Det kan også være en specifik gruppe af mennesker ramt af bestemte udfordringer, som i fællesskab med andre i samme situation, får et pusterum fra hverdagen. Hvis det er relevant – deltager en fagperson med indgående kendskab til præcis den eller de udfordringer den enkelte gruppe har.

Vores gæster omfatter også mennesker med funktionsnedsættelse, synligt eller skjult kognitivt handicap, som skyldes sygdom eller ulykkeshændelse samt mennesker med andre sociale behov. Som gæst skal du være indstillet på et socialt fællesskab.

Du skal være i medicinsk og fysisk stand til at rejse, og forsikre dig om, at rejsen ikke vil udgøre nogen fare for dig eller andre.

Gæster med funktionshæmning eller medicinske sygdomme skal kunne klare sig selv eller rejse sammen med en, som kan bidrage med al nødvendig bistand.

Vi beklager at måtte forbeholde os retten til at nægte en person at rejse, hvis personen efter vores opfattelse fysisk eller psykisk ikke er i stand til at rejse, eller som vil have behov for mere pleje, end en rejseledsager eller vi rimeligvis kan tilbyde.

Vi kan desværre ikke tilbyde rejser for gæster som bruger kørestol.

Vi rejser altid i små grupper med plads til max 20 personer

Se hvad du – som har særlige behov – får ud af rejsen

Eventyret venter den, som forstår at gribe det….

Knud Rasmussen

Kontakt os og lad os sammen skræddersy jeres rejse med indbygget flexibilitet og særlige hensyn.

Comments are closed.