sendiagnosticerede voksne med autisme

Sydfranske oplevelser for sendiagnosticerede voksne med autisme

Vores skræddersyede rejse henvender sig til par, hvor den ene eller begge parter er sendiagnosticerede voksne med autisme. Tag på en uforglemmelig rejse og skab gode minder sammen med ligestillede. 

Rejseperiode
17.05.2024 – 24.05.2024

Vi er ikke billigst
men vi er blandt de bedste!
Pris kr. 13.100,- pr. person*

Autisme er en del af identiteten, men det definerer ikke hele livet.

Når autisme bliver en del af ens hverdag, kan det påvirke hele familien og skabe ekstra pres på forholdet og familielivet. Trods denne udfordrende virkelighed er der stadig plads til glæde, fællesskab og uforglemmelige oplevelser.

I de sydfranske bjerge med duftene, solen, den fantastisk natur, roen og det lille charmerende hotel, vil vi gerne være med til at give både dig og din partner et værdifuldt pusterum og en pause fra hverdagens stress og jag. I de smukke og afslappede omgivelser, møde I andre i samme situation.

Vi inviterer jer til at opleve det autentiske Sydfrankrig i selskab med ligestillede. Rejsen er særligt tilrettelagt og har fokus på natur og kultur.

Rejsen er designet i samarbejde med Cecilie Refsager, som selv blev diagnosticeret med autisme som voksen.

Nyd nuets ro og afslapning

I en hverdag, hvor alt går meget stærkt, har vi sat tempoet ned for at I kan være i nuet, slappe af og nyde jeres rejseoplevelse fuldt ud.

Skab jeres egne rejseoplevelser med det fleksible program

Vi forstår vigtigheden af at imødekomme de specifikke behov, der kan opstå under rejsen, og vi sørger for, at I er velinformerede gennem hele forløbet. Rejsen er en grupperejse med fastlagt program og indbygget fleksibilitet, så det er muligt at vælge til og fra.

Tillid, sikkerhed og tryghed er hjørnestenene på rejsen

Vi vil gerne sikre, at I rejser med tillid, sikkerhed og den nødvendige tryghed, der skaber en følelse af ro. Vores mål er at skabe en atmosfære, hvor I kan nyde Sydfrankrigs autentiske skønhed og kultur sammen med ligestillede.

Fest for jeres smagsløg

På vores rejse vil I opleve en sand fest for jeres smagsløg, når vi byder på varierede retter og smagsoplevelser med den herlige solmodnede mad og de skønne vine. Vi ønsker, at I får en fantastisk madoplevelse, og vi er opmærksomme på eventuelle udfordringer med allergier, teksturer og konsistenser, og vi gør vores bedste for at imødekomme alle behov.

Hvis I har særlige krav til maden, er I velkomne til at medbringe jeres egen ”safefood”, så I kan føle jer trygge og erstatte et måltid eller to, hvis nødvendigt. Vi vil gerne inspirere jer til at udforske nye og spændende smagsoplevelser og samtidig respektere jeres individuelle præferencer.

Nyd Sydfrankrig i jeres eget tempo

Vi har omhyggeligt sammensat denne rejse med fokus på naturoplevelser, nærvær, afslapning og kulturelle eventyr. Vi har udarbejdet et fastlagt program med tilstrækkelig plads til afslapning, nydelse og berigende oplevelser. Har I brug for en ”afslapningsdag” i Axat – hvor I bare vil have tid til jer selv og egne interesser er det selvfølgelig også muligt.

Fællesskabets styrke i Sydfransk skønhed

Vi lægger naturligvis også vægt på, at I kan skabe et stærkt fællesskab, som måske kan fortsætte, når I vender tilbage til Danmark.

Se vores spændende program

Hvem er vi 

Det er med stor fornøjelse at vi, Chéri og Gert, ejer af CareInMind og Hotel Axat, sammen med Cecilie Refsager, kan tilbyde en rejse for sendiagnosticerede voksne med autisme.  

Humørfyldte Cecilie Refsagers historie er præget af personlig og faglig udvikling. Hendes liv tog en uventet drejning, da hun som voksen, 38 år gammel, blev udredt for autisme efter hendes søns autismediagnose. 

Som praktiserende læge, har Cecilie opbygget en omfattende viden om medicin og menneskers sundhed. Hendes egne erfaringer som person med autisme har fremmet hendes forståelse for forbindelsen mellem mentalt og fysisk helbred. 

Ud over sin medicinske karriere brænder Cecilie for teater og bøger. Hun har altid været tiltrukket af teatrets verden og bruger meget tid på at berige sig selv med kunstneriske oplevelser. 

Cecilies historie minder os om menneskelivets kompleksitet. Hendes rejse fra dedikeret læge til at navigere i livet med autisme er en inspiration for andre, der søger deres plads i verden på egne præmisser. 

Det er vores rejseselskab, CareInMind, som står for alt det praktiske mens vores lille hotel, Hotel Axat, vil være jeres faste base under besøget. Her kan du læse mere om CareInMind og Hotel Axat 

Chéri vil udover at være den ’praktiske gris’ før, under og efter arrangementet også være jeres turguide. Gert vil sørge for at I får en kulinarisk oplevelse med stærk inspiration fra lokalområdet. 

Praktisk info før I tilmelder jer: 

Hvilken type rejse

Rejsen er en grupperejse med et fastlagt program med god plads til afslapning og til at man kan vælge til og fra om man vil deltage på de enkelte ture.  

Hvem er rejsen for

Målet er at skabe en homogen gruppe af ligestillede, så I får mest muligt ud af rejsen. Rejsen er målrettet par, hvor den ene eller begge parter er sendiagnosticerede voksne med autisme.  

For at I kan deltage

For at få det bedste udbytte af rejsen er det vigtigt, at I begge er selvhjulpne og er åbne for socialt samvær. Selvfølgelig er der plads til, at I kan tage nogle velfortjente pauser, men det forventes, at I vil deltage aktivt og bidrage til at gøre turen til en dejlig oplevelse.

Lufthavnen

Vi flyver direkte fra København til Montpellier. I lufthavnen vil der være mulighed for assistance. 

Hotellet

Det lille autentiske franske hotel oser af hjemlig hygge og samtidig giver det en tryghed at vi taler dansk! Vi bor småt men godt med plads til både dig og din partner. I og resten af gruppen er de eneste gæster på hotellet.  

Mad

Morgenbuffeter med god kaffe/te og nybagte croissants, brød, frugt, hjemmelavet marmelade, lokal honning mv. 

Frokoster enten hjemmelavede lækre sandwich eller Gert’s udsøgte picnic.  

Aftensmåltider tilberedt med passion. Hver aften frembringer Gert en lækker 3-retters menu med årstidens lokale råvarer og herlige egns specialiteter. Alle aftensmåltider serveres med god vin fra Languedoc-Roussillon og med vand fra byens egen kilde.  

Forplejningen starter med aftensmad på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen

Rejseperiode

17. maj til 24. maj 2024 

Pris

13.100,- pr. person

*Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.
Vi har sammensat en rejse, så alt er inklusiv. Udover at vi ønsker du skal have så lidt besvær som muligt, ønsker vi også at gøre det gennemskueligt for dig, hvad rejsen rent faktisk koster. Det giver dig tryghed og sikkerhed for, at omkostningerne ikke løber løbsk. Ingen ekstra udgifter til frokost, vin til aftensmaden, entrée mv. Du skal alene regne med 300-400 kr. i lommepenge til is, cafebesøg, evt. drikkevarer, som ikke er beskrevet i programmet, drikkepenge mv. 

Prisen inkluderer: 

 • Flyrejse t/r København – Frankrig inkl. 20 kg. indchecket bagage samt 10 kg håndbagage 
 • Ophold i delt dobbeltværelse med eget bad og toilet 
 • Assistance i lufthavnen – ved behov 
 • Udflugter i vores egen bus eller lokalbus, hvor det er hensigtsmæssigt 
 • Alle programsatte udflugter, entréer til de steder vi skal besøge, er også med i prisen. 
 • Dansktalende rejseguide. 
 • Du kan få fat på os 24/7, hvis du eller din partner har akut brug for hjælp til fx lægeassistance. 
 • Syv herlige morgenbuffeter
 • Syv skønne frokoster
 • Syv aftensmåltider bestående af en lækker 3-retters menu. 
 • Forkælelse
 • Alle aftensmåltider serveres med god vin fra Languedoc-Roussillon samt kildevand fra byens kilde.  
 • Mulighed for at lave kaffe/te på hotellet når det passer dig  
 • Alle lokale by og hotel skatter samt gebyr til Rejsegarantifonden (nr.3176) er selvfølgelig også inkluderet. 

Prisen omfatter ikke: 

Rejse- og afbestillingsforsikring. Drikkevarer og andet, som ikke er beskrevet i programmet. Samt specialkost herunder ’safefood’. 

Sådan tilmelder I jer

Vi rejser i en lille, eksklusiv gruppe. Vi har plads til 10 par, og tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet. I og gruppen er indlogeret som de eneste gæster på hotellet. Værelserne er små og hyggelige. Alle værelser har eget bad og toilet.

I tilmelder jer ved at kontakte Chéri enten på mail info@careinmind.dk eller på telefon +45 5124 4124. Efter tilmeldingen, får I yderligere information sammen med en bekræftelse og en faktura på rejsen. Det er CareInMind som står for den del.  

Hvis I har spørgsmål om rejsen og særligt autisme-rettede spørgsmål, kan I sende en sms til Cecilie på +45 3126 7040, som herefter vil kontakte jer.

Ret til ændringer forbeholdes.

”Det er ikke den stærkeste der overlever, ej heller den mest intelligente
– men den som er mest forandringsvillig.”

– Charles Darwin

Comments are closed.