den næste rejse Cheri

Skønhed og uspolerede vidder giver sjælen ro!

– En rejse i rejsen….

Jeg har rejst hele mit liv, både fysisk og mentalt! At se, smage, forstå andre kulturer og møde andre mennesker er en rigdom, som bør være alle forundt!

Jeg gør en forskel for mennesker med særlige behov

At rejse ændrer vores livs- og selvforståelse, lærer os om andre og giver os gode, unikke historier med hjem, som vil blive husket resten af livet.

Det gælder også mennesker, som på grund af fysisk/psykisk funktionsnedsættelse eller andre sociale behov, har brug for at rejse under forhold, som tager særligt hensyn til dem. Dem vil jeg også tage hånd om!

Mit liv ER en rejse!

Som mange andre har også jeg gennemlevet svære perioder i mit liv. Perioder der har lært mig at tage ansvar for min rolle i livet og forstå, at livet ikke altid er let eller retfærdigt. De har givet mig mental styrke, som ikke bare involverer min viljestyrke men også min indsigt i vigtigheden af at tilsidesætte egne behov, for at kunne rumme mennesker, hvis livssituation giver store udfordringer.

Vores velfærdssamfund med materielle goder og mange valgmuligheder har til tider, fremmet en kultur præget af egoisme og manglende ansvarsfølelse. For mig er det vigtigt at mine rejser afspejler den altruisme jeg lever efter. Hvor det handler om at nå det enkelte menneske. Have tid og plads til at række ud efter den enkelte og sætte sig ind i deres situation.

Jeg tager gerne kampen med en kommune eller Ankestyrelsen, med det formål, at give vores gæster samme mulighed for ferie, som mennesker uden særlige behov.

Mit arbejde, mit liv og mit virke må aldrig blive en rutine!

At opleve, hvordan mennesker blomstrer op når de får et pusterum fra deres bekymringsfyldte hverdag – gør mig glad og giver mig så meget igen! Det får mig til at gøre mig umage og jeg ved, at jeg gør en forskel for andre mennesker.

– Lige nu……

I mit forsøg på at udbrede kendskabet til CareInMind er jeg hele tiden på rejse, om end det er min egen rejse. Jeg har et erklæret mål om, hvert år at få mindst en ny ‘tema’ gruppe til at få nye oplevelser, som er målrettet dem.

Den glæde, taknemmelighed, lykkefølelse og udvikling jeg oplever hos mine gæster, motiverer mig til at arbejde hårdt, til at kæmpe og til at være kreativ med nye ideer.

Jeg opsøger nye relationer, beder om hjælp og ignorerer dem, som ikke tror på mig. Jeg søger og lytter til dem, der bakker mig op og afsøger, den inderste lille afkrog af min hjerne!

Når jeg hører nogen sukke, at “livet er hårdt”, fristes jeg altid til at spørge:
– ”Sammenlignet med hvad?”

– Søren Kierkegaard

 

Comments are closed.