HotelAxat

Hotel Axat - CareInMindHotel Axat - CareInMindHotel Axat - CareInMindHotel Axat - CareInMind

Når vi taler om det virkelige Sydfrankrig, taler vi om “Occitanie” det der tidligere hed “Languedoc-Roussillon”!

Her er bjergluft, ridderborge, vin og smagsnuancer i alle afskygninger. Her er uberørt, uden for mange turister. Her er en duft af timian, rosmarin og blomster. Den lune sommerhimmel fremviser en funklende stjernesymfoni, der bydes velkommen af cikadesang.

Hotel Axat – som at komme ‘hjem’! 

Der er en varm og venlig atmosfære på det lille familieejede hotel, hvis historie går over 200 år tilbage.

Det lille autentiske franske hotel oser af hjemmelig hygge og samtidig giver det en tryghed at vi taler dansk!

Der er ro og ingen stress på det charmerende gamle hotel. Her er altid en varme og ærlig interesse for vores gæster og vi sætter en ære i at give, hver enkelt en oplevelse ud over det sædvanlige.

Værelserne er ikke store og luksuriøse, men de er hyggelige og rene. Alle værelser har eget bad og toilet. Der er trådløst internet på alle værelser.

Den store hyggelige stue danner rammen om fællesskabet. Det vil være her, vi drikker aftenkaffe og taler om dagens gode oplevelser. Det vil også være her, at vi leger, spille, fortæller historier eller hvad vi nu har lyst til. Det er muligt at lave sig en kop kaffe/te og der findes forskellige aktiviteter til fri afbenyttelse herunder spil, bøger, TV.

Hotellet råder over den gamle slotshave, hvor byens gamle slot dyrkede deres krydderurter. Slottet, hvoraf der kun er en ruin tilbage, blev bygget i 1630. Grundet områdets dramatiske historie, blev slottet affolket i slutningen af 1700-tallet. Fra haven er der udgang til den brusende flod ‘Aude’. I haven laver vi forskellige aktiviteter, og det er også herfra vi henter vores egne figner, nødder laurbær og andre krydderier.

Bag hotellet er der endvidere adgang til en lille tilbagetrukket gårdhave, hvor man finder blomster og masser af ro. Mens den omgivende natur byder på aktiviteter for enhver smag.

Landsbyen, er en malerisk landsby som ligger for foden af de Franske Pyrenæer. Den har blot 650 indbyggere. Den er overskuelig og ikke for turistpræget. Den storslåede natur med sine høje bjerge omslutter byen. Naturen her er afvekslende, inspirerende og revitaliserende.

Fokus ligger på at være sammen om de gode ting, at få store oplevelser og mærke sig selv. Her foregår alt i et tempo som alle kan være med til og med en flexibilitet, hvor vi hurtigt kan agere anderledes.

 

 

 

 

 

 

Se mere om HotelAxat og området

Comments are closed.