Rejser for mennesker med særlige behov

Ove og Lene ved grillpladsen

Rejser for alle

– også dig med særlige behov! 

Alle har brug for gode eventyr – det gælder også dig, som har særlige behov som følge af sygdom, handicap eller andre sociale behov.

Vi speciel-designer rejser med med fokus på, at du med særlige behov kan deltage i vores aktiviteter, på lige for med andre rejsende. Vi lægger særligt vægt på at rejser gennemføres under trygge forhold med respekt og forståelse for den enkelt og vi stræber efter at give den enkelte muligheden for at styrke sit netværk med ligestillede.

Måske er du utryg og usikker ved tanken om, at skulle rejse til et andet land med et sprog du ikke forstår. Aktiviteter du ikke ved om du kan deltage i og med bekymringen om, hvad du skal gøre, hvis der pludselig opstår et behov for lægehjælp.

Hvordan

Når vi tilrettelægger en rejse sker det altid i samarbejde med folk, der kender til de specielle behov eller med en fagperson, som har særlig ekspertise på området.

Gruppen kan være sammensat af ligestillede og deres pårørende eller, hvor det er relevant, have en fagperson med, som har særlig ekspertise på området. Det gør vi fx på vores hjerterejser, demensrejser og rejser for overvægtige. Her er det centrale motivation, motion, kost og psykologiske faktorer.

For alle vores rejser gælder det, at vi sætter nærvær, mennesket og nu’et i højsædet.

Stedet er Sydfrankrig

Du skal bo i en lille og overskuelig fransk by, hvor du har mulighed for at møde det autentiske franske. By ligger for foden af Pyrenæerne og har bare 650 indbyggere. Her leves hverdagen med slagter, købmand og nybagte croissant fra byens bager. Vi har købt byens 200 år gamle hotel og det er her, på det charmerende hotel, at du og gruppen er indlogeret som de eneste. Værelserne er små men gode og alle har eget bad og toilet.

Hos os er I i trygge hænder

Når du rejser sammen med andre, din pårørende og ligestillede er der taget hånd om jer fra I ankommer til lufthavnen og til I er tilbage igen. For både jer og os er det vigtigt at rejsen gennemføres med vished om tryghed og sikkerhed:

  • Vores rejser skabes altid i stærk dialog med vores gæster og i samarbejde med jer, som har et specifikt behov og/eller fagpersoner
  • Vi taler dansk, fransk og engelsk
  • Vi har over 15 års erfaring fra området og vi kender den franske kultur
  • Vi ejer både vores eget lille familie hotel og vores danske rejsebureau – vi står for alt fra start til slut!
  • Vi rejser altid i små grupper (max 20). I er de eneste gæster på hotellet i perioden

Vi rejser altid i små grupper 

Hvem kan deltage

Hvad får vi ud af rejsen

‘At rejse er som kærligheden. Når vi rejser er vi bevidste, opmærksomme og modtagelige – præcis som den smukke kærlighedsaffære, der aldrig ender’

Kontakt os og lad os sammen skræddersy jeres rejse med indbygget flexibilitet og særlige hensyn.

Comments are closed.