Rejser for mennesker med særlige behov

Ove og Lene ved grillpladsen

Rejser for alle

– også dig med særlige behov! 

Alle har brug for gode eventyr – det gælder også dig, som har særlige behov som følge af sygdom, handicap eller andre sociale behov.

Vi speciel-designer rejser med med fokus på, at du med særlige behov kan deltage i vores aktiviteter, på lige for med andre rejsende. Vi lægger særligt vægt på at rejser gennemføres under trygge forhold med respekt og forståelse for den enkelt og vi stræber efter at give den enkelte muligheden for at styrke sit netværk med ligestillede.

Måske er du utryg og usikker ved tanken om, at skulle rejse til et andet land med et sprog du ikke forstår. Aktiviteter du ikke ved om du kan deltage i og med bekymringen om, hvad du skal gøre, hvis der pludselig opstår et behov for lægehjælp.

Hos os er du i trygge hænder

Når du rejser med os, kommer du til det herlige Sydfrankrig. Vi tager hånd om alt det praktiske. Du og din eventuelle pårørende rejser sammen med ligestillede. For os er det vigtigt at rejsen gennemføres med vished om tryghed og sikkerhed:

  • Vi taler dansk, fransk og engelsk
  • Vi har været i området siden 2002 og har god erfaring med den franske kultur
  • Vores rejser skabes altid i stærk dialog og samarbejde med jer – vores gæster
  • Vi ejer både vores lille familie hotel og vores danske rejsebureau. Dialogen foregår direkte mellem dig og os!
  • Vi rejser altid i små grupper (max 20). I er de eneste gæster på hotellet i perioden

Hvordan

Vores rejser, som er for alle, er tilrettelagt så mennesker med funktionsnedsættelse eller kronisk sygdom også har stort udbytte af rejsen. De foregår i et tempo, hvor alle kan føler sig godt tilpas og hvor fleksibiliteten gør, at der er plads til den enkeltes ønske og behov. På rejserne får du masser af frisk luft, god motion og oplever naturens skønhed og historie fra alle sider samtidig med at der er masser af hyggeligt socialt samvær.

Når vi tilrettelægger en rejse sker det altid i samarbejde med vores gæster – det er jo dig, som kender dit behov uanset om det skyldes en funktionsnedsættelse eller en kronisk sygdom.

Gruppen kan være sammensat af ligestillede og deres pårørende. Til tider har vi en fagperson med, som giver god støtte og inspiration, hjælp til selvhjælp og svar på mange spørgsmål . Det gør vi fx på vores hjerterejser, demensrejser og rejser for overvægtige.

Det vigtigste er dog, at vi har det sjovt, at vi får nogle gode oplevelser i selskab med hinanden. Vi sætter nærvær, mennesket og nu’et i højsædet. Alt foregår i et roligt tempo med tid til hvil, nydelse og indtryk.

Stedet er Sydfrankrig

Du skal bo i en lille og overskuelig fransk by, hvor du har mulighed for at møde det autentiske franske. By ligger for foden af Pyrenæerne og har bare 650 indbyggere. Her leves hverdagen med slagter, købmand og nybagte croissant fra byens bager. Vi ejer byens 200 år gamle hotel og det er her, på det charmerende hotel, at du og gruppen er indlogeret som de eneste. Værelserne er små men gode og alle har eget bad og toilet.

Vi rejser altid i små grupper 

Hvem kan deltage

Hvad får vi ud af rejsen

‘At rejse er som kærligheden. Når vi rejser er vi bevidste, opmærksomme og modtagelige – præcis som den smukke kærlighedsaffære, der aldrig ender’

Kontakt os og lad os sammen skræddersy jeres rejse med indbygget flexibilitet og særlige hensyn.

Comments are closed.