smaa grupper

Små grupper

Vores rejser er ikke bare en pengemaskine og findes derfor ikke i metermål. Vi skaber grobund for fremtidssikret tilgang til livet. Vi arrangerer max 15 rejser pr. år og har plads til max 20 personer pr. rejse.

For at få det mest optimale ud af en rejse som vores, er det nødvendigt at rejse i mindre grupper. Alt foregår i et tempo som alle kan være med til og med en flexibilitet, hvor vi hurtigt kan agere anderledes.

For os er det vigtigt at sikre tryghed og kvalitet gennem hele forløbet.

Derfor har det stor betydning for os, at vi er vores egen rejseagent, som står for alt det praktiske og administrative. CareInMind er en del af TourCathare. Hvor TourCathare står for fysiske aktivitetsrejser og rejser rettet mod erhvervslivet, står CareInMind for de rejser, hvor alle kan deltage også selvom man har særlige behov.

I den forbindelse er det også vigtigt, at vi har vores eget hotel som gruppen bor på i Sydfrankrig. Gruppen er indlogeret som de eneste gæster. Det giver en god og tryg atmosfære og mulighed for gensidigt at udveksle erfaringer, få mod til at tale med andre og opleve, at I med fuld respekt og forståelse – ikke står alene.

I en stresset og hurtig hverdag søger vi tilbage til roen, tilstedeværelsen og øjeblikket, hvor der er rummelighed og tryghed men frem for alt, plads til den enkelte!

For os er den fuldendte rejse den, hvor vores gæster får storslåede autentiske oplevelser samt bliver bevidst om egne ressourcer. Dér, hvor der opstår et nært fællesskab, som kan bruges når gruppen er hjemme igen og hvor hver enkelt føler, at de har fået noget personligt med hjem.

Vores rejser er noget særligt – præcis som de gæster vi har med at gøre.

Comments are closed.