livsstil

Livsstil, mental ubalance og overvægt hænger sammenEr du blevet lidt for rund?
– så tab dig med nydelse!

 

Skal du bruge et skohorn for at komme i den ’lille sorte sag’ eller passe du julemands-kostumet lidt for godt, så er der hjælp at hente på den ’fede’ måde!

Med en duft af timian, rosmarin og bjergluft byder vi velkommen til Sydfrankrig med gourmet og ’easy walking’.

Sygeplejerske Charlotte Skov, der til hverdag arbejder med mennesker, som ønsker at reducere deres vægt, tager dig med på din egen ‘runde’ rejse. Hun stiller ind på dig og præsenterer dig for din egen ‘følelses-direktør’, så du bliver bevidst om og gode venner med ’direktøren’ i din pandelap.

Slut med dårlige og mislykkede slankekure, kontroltab og skammen over egen krop.  Gør i stedet op med idealhysteriet og få et naturligt og nydelsesfuldt forhold til mad på Livsstils-rejsen; ‘Tag dig selv alvorligt’.

 Livsstils-rejsen er for både enlige og par. Du er nysgerrig på dig selv, dit liv og dine vaner og du er klar til at skabe vedvarende ændringer i forhold til din mad og dig selv. Tag bare din partner/kæreste/ven med, det er altid hyggeligt og motiverende at have støtte fra dem man holder af!

Rejsen er for dig, der har besluttet dig for, at gøre den gode livsstil til en naturlig del af hverdagen. For dig, som har lyst til og mod på at vide noget om ‘overvægtens gåde’ samtidig med at du nyder en ferie det Sydfranske, hvor du sammen med din pårørende og andre ligestillede får mulighed for at opleve det autentiske Frankrig.

Din mentor er sygeplejerske Charlotte Skov, som på herlig, humoristisk og letforståelig måde tager dig med ind i ’overvægtens hemmelige univers’ – hvad er det lige der sker, når tallet på badevægten er højere, end hvad godt er?

Formålet er, at du på en praktisk og overskuelig måde ændrer din livsstil.

På det intensive ugeforløb, ændre du mange ting i dit liv. Det kræver ro, indsigt og nærvær. Forløbet er ikke begrænset til sessioner af 45 min. – vi lever i nu’et med de nye vaner og vi har tid til dig, når du har brug for os!

Det er vores mål, at vi sammen med dig, opnår at du får:

  • Slipper den dårlige samvittighed og kampen mod mad
  • At du får et naturligt og nydelsesfuldt forhold til mad, der gør at du får en sund vægt helt naturligt
  • At du ved at være åben og nysgerrig på dig selv, dit liv og dine vaner, skabe ændringer i dit forhold til mad og dig selv, der varer hele livetså du får:
  • Lavere risiko for livsstilssygdomme
  • Mulighed for at fastholde dit vægttab
  • Mindre sygefravær samt mere energi og overskud i hverdagen
  • Netværk til ligestillede, som følger dig langt ud i fremtiden
  • Gode, smukke og brugbare oplevelser i livsglædens land

Du får viden om sund mad og ernæring, fysisk aktivitet og de psykologiske mekanismer der ligger bag dine spisevaner. Du får hjælp til at ændre uhensigtsmæssige vaner og redskaber til at fastholde den ændrede livsstil på lang sigt.

Du skal ændre ting i dit liv, som vil forandre din fremtid. Ændring af livsstil kræver ro og tilstedeværelse

Formålet med opholdet i udlandet er at drage fordel af et totalt miljøskifte samt at komme i dybden, finde roen og skabe et tæt og trygt netværk.

Forløbet tilrettelagt som et sammenhængende forløb, hvor du får input og støtte, der kan medvirke til forandringen. Vi tilbyder dig unikke rammer og oplevelser, der stimulerer dig til det vigtige møde med dig selv. Vi stiller tid til rådighed – både til at du kan træffe en grundlæggende beslutning og til at du kan igangsætte den vedvarende ændring.

Sammen med os får du styr på, hvad det er for nogle mekanismer, der ’trigger’ dit spisemønster og hvordan du kan ændre det, så den livsstil der passer til dig, fastholdes i mange år fremover.

Solrige Sydfrankrig

Turen går til Sydfrankrig og strækker sig over 8 vidunderlige dage. Vi bor på et charmerende hotel, som drives af et dansk ægtepar.

Vi skal opleve og smage på området. Sammen skal vi på ’easy’ vandring, hvor vi oplever en imponerende og storslået natur. Vi skal spise os gennem fristende lækkerier fra lokale producenter og småbønder.

LivsstilsrejseDe autentiske rammer omkring den traditionelle landsby med et klokketårn fra det 16. århundrede og en romersk bro over den brusende flod giver en stemning, der er værdsat af alle.

Midt i byen, som er lille og overskuelig finder du Hotel Axat. Hotellet er traditionelt fransk, fyldt med sjæl i stedet for luksus og overflod. Vi bor småt men godt og alle værelserne har eget bad og toilet.

For os er det vigtigt, at vores hotel føles som et privat hjem. Derfor er der heller ikke ét eneste af de 10 værelser som er ens.

Den store dagligstue emmer af atmosfære og det er her vi samles om aftenen.

Afrejse søndag den 13. maj 2018 – hjemrejse søndag 20. maj 2018. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Program og pris for rejsen maj 2018

Sygeplejerske med speciale i overvægt, Charlotte Skov

Comments are closed.