Ramt af Parkinson – få et pusterum i Sydfrankrig

   

Når Parkinson flytter ind rammes hele familien. Frustrationer og uvished kan være invaliderende for parforholdet. Træd ud af den hverdag og tag med til en fransk landsby i de smukke Pyrenæer.

Nydelse, netværk og nyttig viden

På opholdet, som er målrettet Parkinson-ramte par, kan I opleve natur, kultur og fællesskab med andre i samme situation. Vores mål er, at I finder jeres egen vej til at skabe et godt hverdagsliv og et nyt netværk med råd og vejledning fra telefonrådgiver i Parkinsonforeningen, Psykolog Susanne Ohrt, som er med på rejsen.

Hvor

Axat, Sydfrankrig

Hvem

Selvhjulpne par, der kan klare lette trapper og rolige gåture i let kuperet terræn. Fokus er på den enkeltes funktionsniveau og ressourcer. Der er plads til at hvile og de daglige gåture, og udflugter foregår i roligt tempo.

Det er vigtigt, at det er det rigtige tilbud for jer som par, derfor vil I blive kontaktet af Susanne for en individuel og uformel snak inden endelig tilmelding.

Dato:

2. – 9. juli 2018

Rejsen omfatter:

Fly, transport, ophold, måltider, seancer v/psykolog Susanne Ohrt, dansktalende turleder

Ikke omfattet:

Rejse- og afbestillingsforsikring

Pris

11.450,- kr. pr. pers i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse +1200,- kr. (begrænset antal)

Læs mere om rejsen her: www.careinmind.dk

Kontakt: Susanne Ohrt, psykolog@susohrt.com, tlf. 3028 4482

Se mere om Hotel Axat: www.HotelAxat.dk

Forbehold for nødvendige ændringer. Administration: CareInMind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

The maximum upload file size: 256 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here