maal

Vores rejser er noget særligt

– præcis som vores gæster!

GGG

Når livet viser sig fra sin bøvlede side og sygdom, handicap eller særlige sociale behov er en del af hverdagen, kan det være svært at opretholde de positive tanker og det gode humør….

Alligevel kan netop de positive tanker og det gode humør være lige nøjagtig den lille forskel, som gør at livet med dets udfordringer bliver lettere.

At leve med en udfordring er hundesvært for alle mennesker og en meget belastende tilstand både fysisk og psykisk, men sammen kan vi gøre en forskel!

ggg

Den ’mentale medicin’ og det gode netværket

Vi tror på at den bedste ’mentale medicin’ er, at være god til at finde og udnytte egne ressourcer og hjælpe sig selv.

Sammen skaber vi et netværk, hvor ligestillede mødes og er hinandens sparringspartnere under trygge forhold. Et netværk som ikke kun trives på rejsen. For selvom rødderne og tilliden skabes på rejsen – så er det i langt højere grad, når alle er hjemme igen, at netværket begynder at blomstre, fungere og styrkes!

Som ligestillede vil alle have forståelse for, hvad det vil sige at leve livet med de udfordringer og på de betingelser som lige præcis I lever med.

At sætte nærvær, mennesket og nu’et i højsædet – betyder, at vi sammen skal have store oplevelser i det tempo og på de vilkår som I formår.

Med fokus på ressourcer, frem for begrænsninger, former vi sammen den rejse, som I ønsker. Vi gør det ud fra de ønsker og med de særlige hensyn I har behov for.

Det centrale på rejsen er:

  • oplevelser og glæde
  • fællesskab og netværk
  • samtaler, råd og vejledning i fællesskab med andre i samme situation
  • øge livskvaliteten, trivslen og trygheden

Vi rejser altid i små grupper med plads til max 20 personer

Hvem er vores gæster

Nogle gange tænker jeg, at jorden er paradiset…..
– Vi mennesker har bare ikke opdaget det!

– Troels Kløvedal

Kontakt os og lad os sammen skræddersy jeres rejse med indbygget flexibilitet og særlige hensyn.

Comments are closed.