Lisa

 

Lisa som sidder på huk, foran hende sidder førerhunden Schnieder

Lisa Voldgaard Olesen vil det samme som andre unge aktive mennesker!

om Lisa Voldgaard Olesen

Lisa Voldgaard Olesen er en ung kvinde som alle andre, nå ja…… måske med den lille forskel, at hendes vigtigste livsledsager i hverdagen er den 4 benede førerhund ’Louise’ – Lisa har nemlig et synshandicap. Lisa restsyn er på bare 2%. Et restsyn som med stor sandsynlighed ikke vil være for evigt!

Men Lisa vil, som andre yngre mennesker, gerne opleve og indsnuse verden omkring sig. Vel vidende, at hun på nogle punkter har brug for at der bliver taget særligt hensyn, tog hun, med viljen i den ene hånd og modet i den anden, kontakt til os i efteråret 2016.

En anderledes ferie

Dengang tilbage i 2016, havde Lisa ikke lyst til en klassisk charterferie. Hun havde brug for rummelighed og tryghed under rejsen. Gennem fælles bekendte havde hun hørt, at vi hos CareInMind arrangerede rejser for mennesker, med særlige behov.

Ud fra Lisas ønsker, behov og formåen tilrettelagde vi sammen en uges ferie i april 2017 for Lisa og hendes mor.
Læs om deres rejse her.

Lisa blev så begejstret for rejsen, at hun ønskede at andre ligestillede skulle have samme mulighed for en unik ferieoplevelse.

Hurtigt fandt vi ud af, at vi kunne få et fantastisk samarbejde, som kunne give glæde til mange andre, der var i samme situation som Lisa.

Idag er Lisa en del Care In Mind. Det er hende, som er vores frivillige og ulønnede rejseleder på vores Sanserejser.

Det er Lisa, som fortæller hvad der dur og hvad der ikke dur. Lisa er en kvinde med ben i næsen. Trods sit synshandicap opsøger hun udfordringer og muligheder. Netop derfor er Lisa den perfekte person til at tilrettelægge en spændende tur for synshandicappede.

Lisa har valgt!

Lisa har selv været prøveklud på alle de eventyr, der er på sanserejserne. Hun har valgt en håndfuld skønne oplevelser som hun er sikker på, vil give andre gæster – med eller uden synshandicap – en stor og udbytterig ferie med gode minder.

Lisa er født i 1977 og bosat i Sønderjylland. Udover sin interesse for at rejse og opleve andre landes kultur og gastronomi er hun entusiastisk foredragsholder.

Book Lisa til et gratis foredrag om og hør hendes åbenhjertelige og medrivende fortælling om selvforståelse og tro, der kan flytte bjerge i hendes foredrag ‘FRA UDSIGT TIL INDSIGT’

Herunder finder du link til rejser med fokus på mennesker med synshandicap og link til det hotel Lisa rejser til i Sydfrankrig.

Særlige behov – ingen hindring!

Hotel Axat

Comments are closed.