pris

Besøg hos gedemor - en Lene, en af vores gæster med synshandicap står med et gedekid i armene

Lidt om prisen, ledsager og alt det andet

Nyd kombinationen af kultur, motion, store naturoplevelser og socialt samvær i godt selskab 

DESVÆRRE – ALT ER BOOKET.
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG NÆSTE GANG!

Vil du skrives op til næste rejse – Du kan tilmelde dig info@careinmind.dk

Vi er ikke billigst – men vi er blandt de bedste!

Vi har sammensat en rejse, så alt er inklusiv. Udover at vi ønsker du skal have så lidt besvær som muligt, ønsker vi også at gøre det gennemskueligt for dig, hvad rejsen rent faktisk koster. Det giver dig tryghed og sikkerhed for, at omkostningerne ikke løber løbsk. Ingen ekstra udgifter til frokost, vin til maden, entre mv. du skal alene regne med 200-300 kr. i lommepenge til is, cafebesøg evt. drikkepenge mv.

Mere information om Hotel Axat og byen i linkene nederst på siden.

Billede af markede

Rejsen omfatter:

 • Flyrejse t/r København – Frankrig. Alle skatter og afgifter
 • 20 kg. indchecket bagage samt 10 kg håndbagage
 • Assistance i lufthavnen – ved behov
 • Når du ankommer i Frankrig, står Cheri og tager imod dig og gruppen.
  Klar til at give jer en uforglemmelig uge.
 • Alle udflugter sker i vores egen bus, så vi kan holde pauser, når vi har behov for det. 
 • Alle entréer til de steder vi skal besøge er også med i prisen2.
 • Dansktalende rejseguide.
 • Du kan få fat på os 24/7, hvis du eller din partner har akut brug for hjælp til fx lægeassistance.
 • Syv overnatninger i hyggelige dobbeltværelser på det autentiske landsby hotel, Hotel Axat. (Tillæg for enkeltværelse)
 • Syv herlige morgenbuffeter med god kaffe/te og nybagte croissants, brød, frugt, hjemmelavet marmelade, lokal honning mv.1
 • Syv frokoster enten hjemmelavede lækre sandwich eller Gert’s udsøgte picnic. En dag spiser vi frokost på restaurant.1
 • Syv aftensmåltider tilberedt med passion. Vores køkkenchef Gert tryller med potter og pander. Hver aften frembringer en lækker 3-retters menu med årstidens lokale råvarer og herlige egns specialiteter.1
 • Alle aftensmåltider serveres med god vin fra Languedoc-Roussillon. For ‘Lige børn leger bedst’ – det kræver nemlig sin vin at matche den lækre mad, så vi har fundet vine, der passer til netop dagens menu. Hver enkelt vin bliver indgående præsenteret og vi afslører, hvordan vi parrer vin og mad.
 • Byen har sin egen kilde, med vand der kommer direkte ud af klippen, øst for byen. Det er herfra de lokale henter deres vand, og derfor de er så sunde og får så god en alderdom, påstår de! – Så selvfølgelig henter og serverer også vi byens kolde kildevand til alle aftenmåltider
 • I den ‘gamle telefonboks’ ved opholdsstuen, kan du lave dig en kop te eller kaffe lige når det passer dig, og hvor der altid er lidt sødt til kaffen.
 • Ved hjemrejsen, bliver du afhentet lige foran hotellet, og kørt til lufthavnen i bus. Vi arrangerer assistance i lufthavnen, hvis du har behov for det.
 • Alle lokale by og hotel skatter samt gebyr til Rejsegarantifonden er selvfølgelig også inkluderet.

1 – Ønsker du ikke fuld pension pålægges et gebyr på kr. 1.500,00.

2 – Du kan fravælge alle eller nogle af vores udflugter. Ønsker du ikke at deltage i alle eller nogle af vores udflugter pålægges et gebyr på kr. 120,- pr. dag du ikke deltager.

Rejsen omfatter ikke:

Rejse- og afbestillingsforsikring. Mange har allerede en årsrejse-og afbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskab, spørg hos dit forsikringsselskab. Drikkevarer ud over dem beskrevet i programmet.

Ud over det du kan nyde på rejsen, er der også rare mennesker omkring dig

 • Vores blinde rejseleder, som ulønnet og frivilligt har været med til at tilrettelægge rejsen
 • Medhjælpende rejseguide Lone Bystrup
 • Dansktalende turleder Chéri Rasmusson

Vores rejseledere og rejseguider påtager sig ikke individuelle ledsageropgaver. De står ikke til rådighed for vores gæster personligt, men påtager sig alene praktiske opgaver til støtte for ledelsen.

Ledsager

Har du brug for en ledsager, men er der ingen der kan tage med dig. Kan vi være behjælpelig med at finde en ledsager. Rejseledsagere påtager sig ikke af personlig pleje.

Karakteristisk for vores rejseledsagere er, at de alle har lyst til at have med mennesker at gøre. Du kan forvente at ledsageren, vil ledsage dig

 • på en nærværende og respektfuld måde
 • har et personligt overskud 
 • udviser medmenneskelig forståelse, samt er rolig og kan bevare overblikket
 • er fleksibel og samarbejdsvillig 
 • har en god situationsfornemmelse 
 • er tolerant og engageret 

Ledsageren vil som udgangspunkt møde dig i den danske lufthavn og ledsage dig under hele ferien.

Dækning af udgifter til ledsager under udlandsophold

Du skal, som udgangspunkt, selv afholde alle omkostninger, herunder rejseomkostninger, i forbindelse med ledsageren. Udlandsbekendtgørelsen §5, giver mulighed for i særlige tilfælde at yde dækning af ekstra omkostninger forbundet med kortvarige ferieophold i udlandet. Dette kræver bevilling af ledsager iht. servicelovens § 41, 42, 45, 96, 97, 98, 100, 112, 113, 114 og 118.

Måske har du mulighed for at få omkostningerne dækket?

Du er meget velkommen til at kontakte CareInMind på telefon 51 24 41 24, så vi kan hjælpe dig i spørgsmålet om ledsager. Du kan også kontakte Dansk Blindesamfunds Konsulentordning, som gerne giver råd og vejledning.

Prisen

*Prisen er baseret på én person i delt dobbelt værelse. Dette for at holde rejseomkostningerne nede. Hvis du rejser med din partner, vil du automatisk dele værelse med denne.

Rejser du alene, ønsker vi at gøre dit ophold så behageligt som muligt, og derfor vil du blive indlogeret på et værelse med to enkeltsenge med en person af samme køn. Ønsker du enkeltværelse kan dette tilkøbes for kr. 3.000,-. Der er et antal begrænsede enkeltværelser, som sælges efter først-til-mølle-princippet.

Ønsker du ikke fuld pension pålægges et gebyr på kr. 1.500,00.

Du kan fravælge alle eller nogle af vores udflugter. Ønsker du ikke at deltage i alle eller nogle af vores udflugter pålægges et gebyr på kr. 120,- pr. dag du ikke deltager.

Prisen er vejledende. Vi forventer at fastholde prisen, men forbeholder os ret til at ændre prisen såfremt fx Corona-situationen fordrer dette – sker dette, har du ret til at aflyse jf. vores rejsebestemmelser.

Herunder er to link til programmet, Hotel Axat, byen

Ret til ændringer forbeholdes.

Vi glæder os til jer og jeres selskab – A très bientôt !

Comments are closed.